Inteligentní Klávesy- Seznam Z Klávesové Zkratky Pro Windows

zdrojWindows má šarže z různé volby na způsob, jakým vy zaměstnat . Nejste vázaný Down na s myší nebo a touchpad . Když jste si někdy mysleli, že potřeba být much rychlejší způsobem, než zvýraznění hledání nebo Stuff tlačítko a then Kliknutím na tlačítko Your myš, jste pravděpodobně Right . zde jsou několik krátké vyjmout klíče pro Windows které pravděpodobně není rozumět o. Přejít zde : http://znakynaklavesnici.cz/ pro další informace .

F5 pro obnovení a stránka

Tento postup funguje na Close jakékoli Web prohlížeč. Že může být velmi dobrý  Skvělé zprávy Pokud jste uživatel Firefoxu spolu s vaše partner je opravdu a potvrzeno Internet Explorer osoba, která ještě jste Exchange PC někdy. Na rozdíl od na lov informace kde je tlačítko Aktualizovat (nebo má pouze přesunuto na například Firefox did když je převedeno na variant 4), jednoduše stisknutím tlačítka F5 aktualizujte stránku jste Around.

Vyzkoušet CTRL Y

Tento jeden je bit Strange v tomto funkce jiný efekt na on App jste používáte. Tedy vyzkoušet nějakou věc vy starosti o. V určité software, stisknutí klávesy CTRL Y bude znovu co jste Last zadali. V Others, to se chystá odstranit řádek jste na. Its ‘ obyčej pøed datle okna aby vysvětluje proč not docela as konzistentní jako , které chcete .

Ctrl-n

Obvykle Start New okno this App jste spuštěna. Zda , že je prohlížeč , Word, Excel nebo cokoli. Omylem stisknutím klávesy Ctrl n může často vyvolat úzkost jak to zdá se, že jste pouze smazal vše jste zadali. Stop pot- nejste-jste pouze otevřeli Fresh instance z program . Zavřít nebo Využijte náhledy na Base z this na vyberte možnost dřívější case.

F 2

Tento nabízí rychle Way pro přejmenování souboru . Při jste z soubor otevřít nebo uložit soubor v programy jako Word, zvýraznění název souboru a stisknutím klávesy F2 bude povolení One, chcete-li upravit název dokumentu. Skvělé když máte uložené něco s překlep od dokument jméno a vědět nikdy viz IT znovu Pokud nejste přejmenovat do a rozumnější. Funguje v Excelu jako No -zvýrazněte buňky a stiskněte F2 Chcete-li být schopni upravit , který buňky.

Ctrl-f

Jak does tato burza dle plán až k plán a rovněž dokonce dle líčení až k líčení zatímco inženýři Applications make úsilí , aby věcech více dosažitelné. experimentovat s CTRL-F a zjištění jak programy use reagovat.

Užitečné kdy webový server jste hledáte v má dělali něco Strange s jeho Font velikosti. CTRL + bude rozhodně go velikost (řekněme z 100% na 125%), CTRL- moci přetažení dolů o velikost. a CTRL 0 ( to znamená, že je nula, ne písmeno o) Will go zpět do vaší rutiny 100 procent velikost obrazovky to je mnohem snazší než bít pár z The ostatní mix je cesty krát v případě, že jste byli při pohrávání spíše více než bude dobré pro vy .

Aplikace nabídka Specific Krátké řezy

Near cokoli to je neviditelně v menu programu může také být zavolal stisknutím klávesy ALT a podtržené písmeno. od nelze zkuste So s položkami nabídky které nejsou okamžitě viditelné- cokoliv pod Dokument v nabídce soubor příklad-tam bude být zásoba program Special Klávesová zkratka Klávesová zkratka které can být dosaženo, někdy s klávesu CTRL pomocí a heslo, někdy by pomocí jednoho z tyto F klávesy na Top z vaší klávesnice Keyboard .